Discovery MI DR

Molekularno snimanje je više od alata za gledanje unutar ljudskog tijela. Omogućuje potragu za nečim većim, potragu za duboko skrivenom istinom poznatom kao istinsko otkriće. To je vrsta otkrića koja je ponovljivi dokaz onoga što se vidi i često ne vidi.

 

Traga se za istinskim otkrićem. Počinje sa svakim novim pacijentom koji prolazi kroz vaša vrata. I činite sve što možete kako bi osigurali da imate pravo znanje i prave alate za otkriće koje će promijeniti život svakog pacijenta na bolje. U partnerstvu smo sa zdravstvenim radnicima poput vas kako bismo razumjeli što vam je potrebno od vaših instrumenata kako bi zadovoljili današnje najzahtjevnije slučajeve i što vam je potrebno da biste povećali svoje usluge dok planirate buduće izazove.

 

Zato smo stvorili Discovery ™ MI DR. Vrhunski PET / CT sustav s dodatnom fleksibilnošću samostalnog dijagnostičkog CT-a. On daje točne, ponovljive rezultate koji se odnose na liječničke potrebe i dodatnu kliničku svestranost koja vam je potrebna da biste proširili svoju praksu izvan FDG-a i onkologije.

Naša vizija budućnosti molekularnog oslikavanja je potpuno digitalna, od tehnologije koju koristite, do prikupljanja podataka, do softvera za obradu, pa sve do aplikacija koje koristite za tumačenje i prijenos informacija. Ove potpuno digitalne komponente zajedno će vam pružiti najbolji mogući uvid kako biste vodili ne samo kliničke ishode, već i financijske i operativne rezultate.

 

Uz Discovery MI DR, pripremite se za duboko učenje digitalnih softverskih i analitičkih inovacija. Pripremite se za potencijalne buduće potrebe pomoću sustava koji se lako prilagođava našem digitalnom PET detektoru. I što je najvažnije, pripremite se za smislene uvide.

Pri ocjenjivanju različitih tehnologija snimanja, današnji zdravstveni djelatnici moraju biti klinički orijentirani, ali s pogledom na budućnost kako bi se osiguralo da su u najboljem položaju za suočavanje s novim izazovima. Kako bismo vam pomogli, osmislili smo PET / CT sustav s vrhunskom tehnologijom koja ostaje na samom vrhu, čak i kada se vaše potrebe mijenjaju.

 

LightBurst LBS detektor je dizajniran za brzinu i učinkovitost. Ovaj jedinstveno konfigurirani detektor ima neusporedivu 25 mm scintilator na bazi Lutetiuma (LBS) koji daje visoku osjetljivost potrebnu za snimanje najvećeg broja brojeva. Kao dio naše strategije da vam pružimo sustav koji ostaje na samom rubu, dizajnirali smo ga tako da se lako može ažurirati na LightBurst digitalni detektor ako ga u budućnosti vaša praksa zahtijeva.

Discovery MI DR objedinjuje najinovativniju tehnologiju rekonstrukcije, kombinaciju Time-of-Flight i Q.Clear. Rezultat je izvanredna rezolucija koja poboljšava otkrivanje malih lezija, kao i ponovljivu točnost za svako mjerenje SUV-a od jednog do drugog ispita.

 

Uz napredak u tehnologiji rekonstrukcije i kvantifikacije, Discovery MI DR uključuje dijagnostičke CT inovacije iz naše revolucije EVO. On kombinira sustav za jasnoću slike i brzinu izvedbe Performix ™ 40 Plus s našim vlasničkim HiLight CT detektorom za isporuku do 2x povećanja prostorne razlučivosti kada se koristi s ASiR-V ™, 1. Naša inovativna metoda obnavljanja ASiR-V je opcija koja također može smanjiti CT dozu do 82 posto pri istoj kvaliteti slike u rutinskom snimanju u različitim aplikacijama1,2. Uz Smart MAR virtualno uklanjanje tragova i sjena od metalnih artefakata, uštedjet ćete dragocjeno vrijeme koje ste proveli u ispravljanju slika. Ova CT tehnologija idealna je za klinički svestrani sustav kao što je Discovery MI DR.

Da biste ostvarili napredak u svijetu napredovanja, morate biti u stanju donijeti značajne uvide za svaki klinički izazov. Potreban vam je PET / CT sustav koji ne ograničava pacijente koje možete zamisliti, tako da možete pouzdano preporučiti mogućnosti liječenja i pomoći u rješavanju složenih bolesti.

Discovery MI DR je neograničeno svestran PET / CT sustav. Učinkovito slika pacijente koje svakodnevno vidite s bržim vremenima skeniranja, niskom dozom i točnom kvantifikacijom. Ali ona također otvara vrata za prikazivanje vaših klinički najizazovnijih slučajeva.

Smanjenje artefakta Smart MAR-a omogućuje jasno skeniranje pacijenata s metalnim implantatima. I njegov jedinstveno konfigurirani PET detektor daje vam visoku osjetljivost potrebnu za istraživanje protokola visokog broja okretaja za prikazivanje alternativnih tragača.

To je idealan PET / CT sustav za povećanje vaših usluga. Osim pružanja sveobuhvatne PET onkološke analize za praćenje liječenja raka, Discovery MI DR može se upotrijebiti za rješavanje kliničkih problema izvan onkologije kako bi se uključila slika srca i mozga. Primjerice, uvođenjem specifičnih beta-amiloidnih markera, PET snimanje mozga postaje neprocjenjivo sredstvo u razumijevanju složenih neurodegenerativnih bolesti.

Proširite svoje usluge za pacijente sa samostalnom CT sposobnošću

Vjerujemo da će se vaše buduće potrebe najbolje poslužiti kada odlučite najbolje vrijeme za kupnju najnovije tehnologije za obradu slika i analizu. Zato smo se obvezali ne samo na razvoj revolucionarnih tehnologija, već i na pružanje strateških sredstava za njihovo ostvarivanje.

 

Naša vizija budućnosti molekularnog snimanja potpuno je digitalno iskustvo. Jedan koji poboljšava svaku fazu vašeg tijeka rada tehnologijama s najboljom u klasi koje mogu povezati sve podatke koje ste stekli i pretvoriti ih u uvid u djelovanje.

Kako bi ova potpuno digitalna vizija postala stvarnost, stvorili smo platformu koja je danas spremna iskoristiti softverske inovacije sposobne za prikupljanje podataka i pretvaranje istih u analitiku utemeljenu na uvidu. Također smo napravili modularni dizajn, što znači da je prelazak na digitalno otkrivanje jednostavan kao zamjena tehnologije detektora.

 

Discovery MI DR spreman je za svaku novorazvijenu analitičku aplikaciju i zbog svoje modularne izvedbe spreman je za već dostupnu digitalnu tehnologiju detekcije. To vam omogućuje da steknete sustav koji odgovara vašim današnjim potrebama znajući da vam možemo pomoći da lako i ekonomično nadogradite sustav na drugi sustav ako to zahtijeva vaša praksa.

Kontaktirajte nas

Za bilo kakvu pomoć ili upite o proizvodu, molimo da nam se obratite i mi ćemo vam rado pomoći.