Discovery MI

Dok je svako otkriće nadahnuto potragom za nečim novim, otkriće koje omogućuje otkrivanje molekularne slike je drugačije. Molekularna slika može otkriti dublju istinu; dokaz o onome što se vidi, a često i ne. Vrsta istine koja može nadići pojedinca kako bi učinila veći utjecaj na sve pacijente. To je poznato kao pravo otkriće.

 

Pravo otkriće je ono što tražite. Težite ne samo da promijenite živote pacijenata koje vidite svaki dan, nego i da uspostavite nove standarde. To je ono što čini molekularnu sliku tako uzbudljivom. Dok su otkrivanje lezija, niska doza, brzo skeniranje i rezolucija slike važni, molekularno snimanje je više od toga. Radi se o usmjeravanju liječenja, pružanju podrške pacijentima s osjetljivom skrbi i stvaranju okruženja za uvjerljiva istraživanja. To zahtijeva tehnologiju koja ne bi mogla biti izrađena bez našeg razumijevanja onoga što vas stalno izaziva.

Izazovi kao što su poboljšanje stope preživljavanja za one koji boluju od raka, širenje dijagnostičkih mogućnosti PET-a i rad sa sustavom koji stvara prihode koji vam omogućuje da radite prema svojim težnjama.

 

Upoznajte Discovery ™ MI. PET / CT sustav osmišljen s visokim ciljevima, jednak samo vašim. Stvoren je kako bi vam ranije pomogao u dijagnosticiranju i stadiju bolesti te bolje voditi vaše strategije liječenja. Osmišljen je s nadom da možete provoditi uvjerljivije istraživanje češće s novim, bržim propadajućim tragačima; dopuštajući vam da pomičete granice PET-a. Izgrađena je s mogućnostima koje su imale za cilj ekonomičniju potporu povećanju obujma pacijenata, tako da vašoj ustanovi ne treba žrtvovati napredni klinički rad kako bi ubrzao svoje istraživačke inicijative.

 

Shvaćamo da su to vrste ishoda koje želite postići. Otkriće MI je konstruirano da vam pomogne doći. Isporučujući ono što vam je potrebno za smislene uvide, radujemo se vašem sljedećem istinskom otkriću - nečemu što svi trebamo.

Naša vizija budućnosti PET-a je potpuno digitalna, od stjecanja do rekonstrukcije do rješenja otvorenog izvještavanja. Svaka komponenta PET tijeka rada važna je za rezultate koje vi i vaši pacijenti tražite. Digitalno PET iskustvo je ono što povezuje sve važne tehnologije, podatke, uvide i ljude zajedno kako bi PET bio nezamjenjiv alat - alat koji vam je potreban da bi vam pomogao povećati kliničku vrijednost PET-a, a zatim još više pogurati njegove granice.

 

LightBurst digitalni detektor je kritičan sljedeći korak naše vizije digitalne budućnosti za PET. On kombinira mali scintilatorski kristalni niz na bazi luteta s silicijskom fotomultiplikatorom (SiPM) za visoku osjetljivost NEMA od 14 cps / kBq i veliki 20 cm prošireni aksijalni FOV. Ova najsuvremenija PET tehnologija detekcije donosi značajna poboljšanja u odnosu na TOF-analognu tehnologiju u vremenima skeniranja, potrebnim razinama doze i detektabilnosti malih lezija1.

Discovery MI je jedini PET / CT sustav koji objedinjuje osjetljivost digitalne detekcije s najinovativnijom dostupnom tehnologijom rekonstrukcije, kombinacijom Time-of-Flight i Q.Clear. Rezultat je izvanredna rezolucija za poboljšanje otkrivanja malih lezija.

 

Uz napredak u tehnologiji rekonstrukcije i detekcije, Discovery MI uključuje dijagnostičke CT inovacije iz naše revolucije EVO. Kombinira sustav za jasnoću slike i brzinu Performix ™ 40 cijevi s našim HiLight CT detektorom koji omogućuje povećanje prostorne rezolucije do 2x. Naša inovativna metoda ASiR-V ™ iterativne rekonstrukcije dolazi standardno za smanjenje doze CT-a do 82 posto pri istoj kvaliteti slike u rutinskom snimanju u različitim aplikacijama2,3. Uz Smart MAR virtualno uklanjanje tragova i sjena od metalnih artefakata, uštedjet ćete dragocjeno vrijeme koje ste proveli u ispravljanju slika. Dizajnirana sa svrhom, s vama na umu, ova CT tehnologija je idealna za Discovery MI.

Brilijantan uvod u sve to otkriva mi se može učiniti

 

Do 2x poboljšanje volumetrijske rezolucije

Pola vremena, ili pola doze

Najviša NEMA osjetljivost bilo kojeg TOF PET / CT sustava

Značajno bolje detektabilnost male lezije

Najviši NECR bilo kojeg TOF PET / CT sustava

Do 82 posto smanjenja CT doze uz ASiR-V, pri istoj kvaliteti slike

100% bolja prostorna razlučivost, bez povećanja šumova slike uz ASiR-V


 Kvantitacija je pomogla uspostaviti PET / CT kao vrijedan klinički alat. Pružila je važnu početnu točku za pronalaženje i praćenje bolesti tijekom cijelog liječenja, ali bila je ograničena tehnologijama koje su korištene za proizvodnju. Sada su dosljedna, točna SUV mjerenja moguća s Q.SUV. "Q" je važno. To znači da je SUV mjerenje proizvedeno isključivo iz naše inovativne PET tehnologije rekonstrukcije slike, Q.Clear, koja pruža ne samo do 2x poboljšanje PET kvantitativne točnosti (SUVmean), već i do 2x poboljšanja kvalitete slike (SNR). , Iz tog razloga, Q.Clear je kritična komponenta Discovery MI.

Q.SUV je više od početne točke za kliničke odluke. Budući da je točnija i dosljednija od konvencionalnih metoda, postaje više od broja, postaje alat za komunikaciju. Kao rezultat, izoštrava se komunikacija između radiologa, onkologa i pacijenata. Budite sigurni da vaš SUV započinje s "Q".

Vaš rad je višestruk. Ne samo da svakodnevno radite kako biste bolje utjecali na živote svojih pacijenata, već tražite uvid koji će imati veći utjecaj na živote svakog pacijenta. Možda jednog dana ispravljate tijek liječenja za pacijenta oboljelog od raka i tražite novu kliničku indikaciju za sljedeći indikator visokog broja obroka. Razumijemo. Zato smo, nakon suradnje s vodećim kliničarima i institucijama širom svijeta, osmislili Discovery MI kako bismo vam pružili fleksibilnost u uravnoteženju potrage za istinskim otkrićima s velikim kliničkim radom.

Izvršite napredna dijagnostička skeniranja s FDG-om ili nastavite s revolucionarnim istraživanjima s bržim propadajućim tragačima. Povećajte svoju kliničku izvrsnost u onkologiji ili proširite utjecaj PET-a na neurologiju i kardiologiju i šire. Discovery MI je dizajniran s revolucionarnom tehnologijom i naprednim kvantitativnim softverom koji vam je potreban da odgovorite na jednostavno pitanje: "Što ako?".

Što ako imate PET / CT sustav s povećanom sposobnošću? Sposobnost ocjenjivanja pacijenata koje danas vidite i istraživanje vaše vizije o tome što PET / CT može biti sutra.

Kontaktirajte nas

Za bilo kakvu pomoć ili upite o proizvodu, molimo da nam se obratite i mi ćemo vam rado pomoći.